Първоначално публикувано от undy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Да със сигурност не е гот да го дишаш. Аз на моята 147-ца правех следното :
1. махам филтрите, които са изпод таблото
2. паля колата, пускам климатика на мах студено и на мах духалката
3. затварям всички врати и прозорци, но оставям рециркулацията отворена (заради т.5)
4. разкачам пластмасата под пасажерската чистачка (няколко винта и щипки)
5. от там ми се открива перфектно вентилатора и с маркучлето, което е към спрея пръскам директно към него, а той прави така, че питата да бъде цялата "изпръскана" и обезпаразитенаЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеТо си пръска докато свърши и се върти въздуха заедно с мъглата от спрея в купето, на моите нямам филтри вътре, само отвори до левия крак на пасажера. Това филтър за филтриране на въздуха при рециркулация ли е?
---------- Post added at 16:58 ---------- Previous post was at 16:55 ----------
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеДа със сигурност не е гот да го дишаш. Аз на моята 147-ца правех следното :
1. махам филтрите, които са изпод таблото
2. паля колата, пускам климатика на мах студено и на мах духалката
3. затварям всички врати и прозорци, но оставям рециркулацията отворена (заради т.5)
4. разкачам пластмасата под пасажерската чистачка (няколко винта и щипки)
5. от там ми се открива перфектно вентилатора и с маркучлето, което е към спрея пръскам директно към него, а той прави така, че питата да бъде цялата "изпръскана" и обезпаразитена156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Обаче когато е на рециркулация и си пръска вътре, минава многократно.Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:03.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеОбаче когато е на рециркулация и си пръска вътре минава многократно.
Сега като Дигиталния подхвърли по-нагоре,че турбината е под пластмасовата кора...какво ги е накарало да направят,така че засмукващия се въздух отвън ,да минава първо през турбината и след това да минава през филтъра.Както знаем при 156 преди фейса е обратното.
Не съм свалял корите под чистачките още на 147 да видя какво е положението....за това се замислих.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение5. от там ми се открива перфектно вентилатора и с маркучлето, което е към спрея пръскам директно към него, а той прави така, че питата да бъде цялата "изпръскана" и обезпаразитена
Comment
-
Е не е лошо да кажеш какви части ти трябват,та колегите да се втурнат......фарове ли,седалки....даже и аз се чудя от къде да започна да изреждам156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Ми колега попринцип ми трябват тампони левия фар е стчупен броните са супер издрани май клапаните и не стават не разбирам колоните сс избити сслонс има изгорено на задната седалка копчето за стаклата изкъртено лявата страна с една дума доста неща ...
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеЕ да,прав си,има го и тоя момент.
Сега като Дигиталния подхвърли по-нагоре,че турбината е под пластмасовата кора...какво ги е накарало да направят,така че засмукващия се въздух отвън ,да минава първо през турбината и след това да минава през филтъра.Както знаем при 156 преди фейса е обратното.
Не съм свалял корите под чистачките още на 147 да видя какво е положението....за това се замислих.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТова е вярно само за двузоновите климатроници накраткоНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщениеКолеги някой има ли решение на този проблем? Стойката на ръчната се оттръгна от купето, понеже предният болт се беше развил, прилагам снимка.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеКое е вярно за двузоновите?
Comment
Comment